Elsas Dagbok

Det absolut värsta med sommaren…

Godmorgon fina!

Det värsta med sommaren är inte värmen, myggen, knotten eller fästingarna utan för mig är det åskan Tor.

Jag har så länge jag kan minnas varit rädd för åskan och jag har varit med om några rackarns stora åskoväder. 

En gång på Gotland drämde blixten av en skorsten i huset bredvid där vi bodde. När blixten slog ner i det huset blev det helt vitt och sen kom den största knall du kan tänka dig. Jag trodde ärligt att jag dog i det ögonblicket. Det bara susade i öronen. 

Jag satt inne på en toalett med gummistövlarna på när det hände utifall att jag var tvungen att snabbt komma ut ur huset. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv som då.

Igår min vän så kom åskan Tor på besök. Han höll på en rejäl stund och åkte över himlavalvet och slog rackarns hårt med sin hammare. Han är jädrans stark den där Tor. Strömmen gick exakt klockan 21.49 hos oss och kom tillbaka klockan 22.45. 

Jag gick och la mig som en ostkrok brevid Elsa ifall hon skulle vakna av Tors dånande. Hon sov som en stock, hahaha. Finns inte på nån världskarta att jag skulle klarat av att sova mig genom det åskovädret! Barn är fantastiska.

 

Nu rattar vi igång onsdagen. Idag får jag ju beskedet om vad som ska göras åt min hudförändring…hatar att vänta på besked. 

Önskar dig en härlig onsdag.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Tack o lov är jag inte rädd för åskan, men hyser dock stor respekt för den. Nu är det över för denna gång, få se hur många gånger Tor ska komma på besök i år ?