Elsas Dagbok

Separationsångest

Godmorgon fina!

Första natten i sin nya säng…

Elsa somnade snabbt och gott i sin nya säng inne i sitt rum. Detta var en mycket underlig känsla för mamman och pappan eftersom hon sovit i vår säng sen hon föddes.

När hon somnat sprang vi in och ut i hennes rum bara för att kolla att allt var okej. Jag la en kudde nedanför sängen utifall hon vaknade och ramlade ner. Vi monterade upp babyvakten så vi kunde höra henne, vi tände en lampa ifall hon vaknade och det var mörkt.

Som vi höll på…När vi la oss i sängen utan henne så kändes det bara så rackarns tomt och konstigt. Jag saknade henne så jag nästan höll på att börja gråta och jag var på vippen att hämta henne flera gånger men jag kämpade emot. 

Jag hade en släng utav separationsångest delux tror jag och jag hoppas och tror den blir enklare med tiden bara jag vänjer mig…

Klockan 01 vaknade jag (hade visst lyckats somna) utav att Elsa klev upp i vår säng. Hon var supernöjd över att ha sovit en stund i sin egna säng och att hon gått in till oss när hon vaknade. Jag var supernöjd över få somna om med henne tätt tätt intill mig:) 

 Älskade Elsa, liten börjar bli stor❤️

Önskar dig en fin dag.

Kram Mamman


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Freja sover fortfarande med oss en hel del, så himla mysigt även om det blir lite väl trångt ibland. Oftast somnar hon i sin egen säng men hon kommer alltid in till oss under natten. Har hon sovit en hel natt i sig egna säng så känns det så himla tomt när jag vaknar på morgonen :/ Jag har henne gärna mellan oss ett tag till :D

    1. Josephine

      Så känner jag också. Hon får gärna komma till oss på natten när hon vaknar. Det är en konstig känsla att Elsa inte är där när jag är så van vid det. Kram och ha en fin dag?

  2. Eva Edenhag

    Förmodligen kommer Elsa att vänja sig först ? Att hon sen kommer mitt i natten, ja det är nåt som kommer att pågå x-antal år ?