Elsas Dagbok

”Mamma köpa nya tuttar”

Godmorgon fina!

Nu kommer det ord och meningar ur Elsas mun som ett smatterband. Det finns liksom inget stopp och det är så rackarns roligt. Jag blir lika fascinerad och varm i hjärtat varje gång.

Igår kväll när vi skulle sova så satte hon sig upp i sängen, tittade på mina tuttar och sa ”mamma köpa nya tuttar” Jag var tvungen att fråga henne vad hon sa och hon upprepade samma mening igen.

Jag frågade om hon tyckte de var för små och då sa hon ja, hahahaha. I nästa andetag sa hon att ”mamma har stora tuttar” så jag vet inte riktigt vad jag ska tro;) 

Hon är inne i en period där hon tror att man kan köpa allt…Allt från tatueringar till tuttar, hihihi. En sak är säker…hon är rackarns rolig den lilla Gogrodan. 

Och för din kännedom så behåller jag mina tuttar precis som de är. De är mjuka och goa och jag är stolt över dem. Vi lägger pengarna på annat istället, det blir bäst så. 

Nu är det tisdag hela dagen och det blir jobb och föris för vår del. Det känns skönt med lite vardag och jag är helt övertygad om att Elsa saknat sina kompisar. Hon lyste upp som en sol igårkväll när jag berättade att hon skulle på föris och träffa dem. 

 Elsa är en haj enligt henne själv.

Sköt om dig och ha en fin dag! Du är värdefull. 

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Barn är så underbart härliga och ärliga ibland! Freja brukar säga att jag har fladdriga tuttar och en fladdrig mage som hon älskar att ”dega” med ;) Och hon har ju så rätt i det hon säger, jag är lite sladdrig, tuttarna sitter inte alls där dom en gång satt och dom har ingen som helst fyllning. Det är liksom 2 tomma skinnpåsar :P
    Skulle jag få nya tuttar betalda så skulle jag inte tacka nej, men bara för att fylla ut det som saknas och kanske få dom lika stora men jag vill inte ha några bomber! ;)

    1. Josephine

      Hihihihi, ungar är så underbara. Du är ju så jädrans snygg precis som du är Jannice och du behöver inga ”nya” tuttar enligt mig❤️ Kram