Elsas Dagbok

Avslöja en hemlighet…

Hallå fina!

Hoppas du har en härlig söndag oavsett vad du pysslar med.

Jag firar morsdag, den bästa dagen på hela året enligt mig…

Min morsdag började redan igår när Elsa och pappan höll på med att slå in paket och fixa inne i köket medans jag var ute och tränande.

Direkt jag kom in så sprang Elsa in i sitt lektält där hon gömt mammans paket, tog fram dem och gav dem till mig. Hon sa ”grattis”och så sjöng hon ja må hon leva, hahahahaha.

Jag frågade förstås vad det var i paketen och hon avslöjade glatt hemligheten…”glasögon” och ”handskar” Jag uppfattade bara att hon sa glasögon, hahahaha. Sen frågade jag inte nått mer:)

Hon sprang fram och tillbaka med de två paketen väldigt många gånger och sa ”grattis mamma” Vi förklarade för henne att mamman skulle öppna dem imorgon när det var mammas dag.

Idag har vi en jädrans skön dag. Morgonen började med uppvaktning på sängen med paket och teckning. Paketen innehöll nya springglasögon och ett par springhandskar. Så rackarns bra! Gissa om jag blev glad. Tack så mycket mina ❤️

Vi har varit ute på en långpromenad men jag kunde inte låta bli att köra ett träningspass. Tänkte ha en ledig dag men det var så skönt i kroppen. Jag sprang intervaller och körde benstyrka. Heja heja!

 Bakom mina nya solglasögon kan jag va mig själv…

  

Till sist vill jag skicka en stor kram till alla som kallar sig mamma oavsett bakgrund. Ni är fantastiska på alla sätt och vis och du är den bästa mamman ditt barn kan ha. Du finns där i alla lägen, torkar snor och tårar, tröstar, leker, ger kärlek, visar vägen och är en förebild. Heja dig och heja oss! 

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Underbar morsdag, precis som den ska vara. Jag kunde glädja mig åt att tre av fyra barn kom idag, bara att dom kommer gör mig så glad ?