Elsas Dagbok

Sluta springa? 

Godmorgon fina!

Igår fick jag mens…(detta idiotiska påfund), igår var jag ute på en löptur i regnet som vräkte ner (älskar att springa i regn)

Kombinationen mens och springa går inte ihop för mig. Igår ramlade poletten ner.

Jag har ju från och till haft så rackarns ont i höger höft. Jag har försökt hitta orsaken till det onda. Nu när jag lagt mitt pussel så inser jag att det förmodligen är hormonellt och det gör mig riktigt ledsen.

Har fått detta onda under mina senaste mensar. Det gör så satans ont att jag knappt kan gå. Igår fick jag avbryta passet och åka hem. Surt, riktigt surt och ledsen blev jag också.

Kvällen igår tillbringades i mitt foglossningsbälte och så länge jag hade på mig det kändes det ok men så fort jag tog av mig det så gjorde det så rackarns ont.

Sluta springa? Aldrig i livet men förmodligen lär jag träna annorlunda under mens. 

Innan jag blev gravid med Elsa hade jag liknande problem. Gick då hos sjukgymnast som sa att jag hade foglossning trots att jag inte var gravid. Kunde knappt kliva ur polisbilen och det var ju jädrans bra om det var bråttom ur bilen, not!

Tyvärr var den sjukgymnasten mindre bra så jag blev tyvärr inte så mycket hjälpt av denne.

Så på måndag ska jag beställa tid hos en sjukgymnast. Måste få tips och råd till hur jag ska komma till bukt med detta.

Jag blir nästan lite ledsen när jag tänker på att detta kan ju inträffa när jag ska springa nått lopp. Då finns det liksom inget annat val än att hoppa över loppet eftersom jag knappt kan gå. 

Har du varit med om liknande?  Snälla berätta gärna isåfall. Du kanske har några värdefulla tips till mig? 

Idag fortsätter vi eller Elsa med att vara snorig. Hon är lite bättre så det går åt rätt håll. Skönt att det är fredag…

Ha en toppendag!

Kram Mamman 105 år

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Ja nog är mens ett jäkla skit ? men det har ju en mening ? Hoppas verkligen du hittar nån bra sjukgymnast som kan hjälpa dig, enl min erfarenhet är det riktigt svårt att få tag i en sån.. Ha en riktig mysdag med Elsa. ?

  2. Anna

    Jag har ingen ide vad man kan göra åt det, och jag känner inte igen mig i smärtan. Men Usch vad tråkigt! Det måste gå att lösa så du kan få springa.
    <3

  3. Emelie

    Skulle kunna tro att din utrustning som hängde runt höfterna skapade dina första ”foglossningsbesvär”…tror du inte .!? Sen har jag hört att det tar 10 år innan ens bäcken stabiliseras efter en graviditet , vilket jag skulle kunna tro på.. Hade ena jäkla besvär med min svank o höfter i flera åååår efter jag fick pojkarna. Men det blev bättre med åren och nu har jag faktiskt inte känt av det sista året typ… o Bertil är ju 11 nu så…. Bara en tanke så här i arla morgonstund ! Så det finns hopp stumpan ! Kram