Elsas Dagbok

Jag väljer…

Godmorgon fina!

Jag är så glad att jag skrev mitt inlägg igår om att Jag är stressad. Det blev av någon anledning lite lättare inombords när jag skrev ner situationerna som gör mig stressad.

När jag åkte hem från mitt kvällsmöte pratade jag med min mamma i telefon och då kom jag på ännu fler saker i min vardag som gör mig stressad. Det var ett bra telefonsamtal som jag hade med min mamma. Tack mamma.

Här hemma hos oss ser det ut som en tromb dragit fram…men när jag tänker efter så ser det ut som att det är en familj som bor, lever och gör saker i vårt hus. En familj som är mitt i en renovering. En familj som älskar varandra vilket är det absolut viktigaste.

Jag väljer att se glädjen i Elsas leksaker som ligger lite här och där. Hennes kära leksaker som hon tycker om att leka med.

Tvättkorgarna med de rena kläderna som står på golvet väljer jag att låta stå kvar. Jag orkar faktiskt inte ta hand om dem idag. Det står säkert kvar där imorgon också.

Jag väljer idag att inte stressa upp mig för dessa saker utan att fokusera på annat.

Vi är som du förstår hemma. Elsa är snorig och nu har även febran kommit på ett besök. Regnet fullkomligt öser ner utanför. Det är med andra ord ett riktigt mysväder.

 Blir säkert till att måla en sväng idag också…

Önskar dig en fin dag.Ta väl hand om dig. Du är värdefull!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.