Elsas Dagbok

Dåligt samvete…

Godmorgon fina!

Hoppas du haft en skön helg och att du fått göra något som du tycker om. Det är så rackarns viktigt att man får göra saker som man mår bra utav. Det gör att man växer som människa och mår bra. 

En sak som jag tänkt på mycket i helgen är att jag måste bli bättre på är att sluta stressa i ögonblicket. Jag får på nått sätt dåligt samvete om jag inte gör något tillräckligt snabbt eller om jag gör något för min egna skull. T e x tränar längre än en timme, äter frukost länge, duschar länge, inte svarar på ett mail eller sms pronto. Ja typ sådana saker…

Jag är helt övertygad om att problemet ligger hos mig och inte hos dem i min närhet. Jag har så otroligt svårt att prioritera mig själv framför andra och jag har ingen susning vad det kan bero på. Jag kanske är född sån, att det är en del av min personlighet, eller har jag formats till det genom livet? 

Tur att jag i alla fall är medveten om detta för då kan jag ju göra något åt det och jobba på det. 

Kom gärna med tips om hur jag ska tänka i denna situationen. 

Nog om detta… Igår så var vi ute hela dagen. Pappan och Elsa fiskade och cyklade medans jag tränade. Körde mördarintervaller i mördarbacken, puh!  

   Efter sovningen så åkte jag och Elsa ner till lekparken och hängde en stund. Det var skoj! 
    
 Vilken goding❤️

Nu ska jag rocka igång denna måndagen. Jag ska försöka att inte stressa i ögonblicket utan ta det manjana. Jag är värdefull! Wish me luck!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag är exakt likadan!!! Vi kanske kan försöka peppa och tipsa varandra till att inte stressa upp oss i onödan? ♥
    Kram, hoppas du får en fin dag!

  2. Eva Edenhag

    Typiskt kvinnligt tror jag att det är. Känner så väl igen mig i din beskrivning.
    Hur många år tig det inte för mig, att lägga bort dåliga samvete, om jag tex shoppade nåt till mig själv, barnen va vuxna med egna familjer !! Nu först börjar det släppa ? Kram på dig