Elsas Dagbok

Sprungit i fel sko i ett år!

Godmorgon fina!

Du kan inte ana hur rackarns glad jag är över att det är fredag! Rackarnsbrackarnsjädransskitglad är jag:) 

Jag är även så rackarns glad över att jag prövade ut ett par nya springarskor igår. Det var verkligen på tiden eftersom mina gamla var helt slut. 

Jag fick då veta av den kunniga herren som hjälpte mig i skodjungeln att jag sprungit i fel skor ett helt år! Inte underligt att jag tyckt det känts svajigt ibland.

Igår fick jag springa och samtidigt bli filmad så jag fick själv se mitt löpsteg och i mina gamla skor säger jag aj aj aj. I mina nya blev det oj oj oj:)

Vilken skillnad! Jag ville bara fortsätta springa på deras löpband, hahahaha. Så idag ska mina nya skor få bekänna färg. 

 Även Elsa fick sig ett par nya springarskor som hon sprang fram och tillbaka med genom huset. Hennes är överst och mina är nedanför. 

Tack älskling för skorna!

Nu rockar vi loss denna underbara fredag. Hoppas solen skiner på oss idag. Önskar dig en finfin dag.

Kram Mamman 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda S

    Det där ser ut som en nyare modell av mina skor. Behöver också byta nu….sulan börjar släppa. Men det får bli efter semestern. Idag åker vi ner till Kos och hälsar på Sveas farmor o farfar. De flyttade till värmen för några år sedan. Ska bli så kul! Ha nu en toppen helg o slit inte ut skorna direkt ☺❤

    1. Josephine

      Men du!!! Kos!!! Hur underbart låter inte det! Ha så himla skoj och njut av lukterna och sommaren. Hahaha, jag lovar att inte slita ut dem direkt;) Ha det bäst! Kram?

  2. Jannice

    Vilka fina skor du har köpt, nu kommer det att gå undan i spåret! :)
    Jag springer också i helt fel skor, jag har alldeles för mycket stöd på insidan och jag behöver extra stöd på utsidan av foten. Jag bara väntar på att alla besvär med fötter, knän, ljumskar och benhinnor ska dyka upp igen :(
    Har inte möjlighet att köpa ett par nya än på ett tag heller! :/

    1. Josephine

      Tack min vän! Och jag har tvärtom mot dig. Försök köpa nya, du vinner på det och löpningen blir så mycket roligare. Ses snart! Kramen