Elsas Dagbok

Min mage och vår tjejkväll

Godmorgon fina!

Tjejkvällen

Vi hade en riktig tjejkväll igår jag och Elsa. Vi åt pizza, kollade på barnprogram och lekte med våra rosa paraplyn. Det bästa enligt Elsa var nog när vi lekte i kojan. 

Att få hänga med Elsa är så roligt. Hon är en bestämd tjej med mycket bus och humor. När hon helt spontant vänder sig om och lägger sina armar runt min hals och säger ”jag tycker om dig mamma” ja då smälter mitt hjärta totalt. 

 Tittut:)

Hon somnade gott strax efter 19…då fick mamman tid till att duscha så länge att varmvattnet tog slut:) 

Min mage

Jag tog en glutenfri pizza igår och jag fick inte ett dugg ont i magen efteråt. Det är en underbar känsla att känna att min mage mår så bra utav att inte äta för mycket gluten. Den blir så lugn och glad. Är magen glad så är Jossan glad. För när den gör ont så gör den så rackarns ont att jag bara vill gråta. 

Jag har nu undvikit gluten ett tag och jag mår så jädrans mycket bättre. Tack för det! 

Måbra eventet

Snart ska jag kliva upp och äta en god frukost sen ska jag packa min väska inför måbra eventet. Jag har så mycket träningskläder med mig att det ser ut som jag skulle stanna borta minst en vecka. Men det lär behövas ombyte för vädergudarna är ledsna idag, riktigt ledsna. Regnet öser nämligen ner…Jag hoppas det blir lite uppehåll emellanåt. Det kommer ändå att bli så rackarns skoj det här oavsett vädret. 

Ha en härlig lördag och kom ihåg att du är värdefull!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.