Elsas Dagbok

Tjejkväll!

Godmorgon fina!

Äntligen är det fredag! Det känns så skönt. Jag behöver denna helg för att ladda mina batterier. Igår när jag mailade till min egna mailadress istället för att skicka till den som skulle ha mailet då loggade jag ur och åkte hem.

Jag ska iväg på nått riktigt roligt i helgen, ett må bra event med träning och trevliga människor. Det blir ett fantastiskt sätt att ladda batterierna på. Berättar mer om detta senare. 

Ikväll ska jag och Elsa ha en tjejkväll. Det blir mys. Jag frågade henne häromdagen om hon ville göra nått speciellt och hon ville måla. Så vi ska måla med vattenfärg. Pappan ska iväg på galej med jobbet och vi hoppas han får skoj.

Apropå tjejkväll…jag skulle verkligen behöva en vuxen tjejkväll. Att få sitta och snacka om allt möjligt mellan himmel och jord. Skratta så man gråter, äta och dricka gott. Rackarns som jag saknar det! Jag måste nog ordna en tjejkväll, bjuda hem några tjejer på gotta, skratt och snickelsnack. 

Igår var det en Elsa som prompt skulle bada. Inget konstigt med det förutom att hon skulle bada ute på verandan i sin lilla rosa pyttepool från när hon var jätteliten.

Jag fattar inte hur hon kom ihåg den men hon var väldigt klar och tydlig på att hon skulle ha den rosa poolen och inget annat. Så det var bara att leta reda på den, hahahaha. 

Sen badade hon järnet ute tills hon slagit ut allt vatten, då förflyttade hon sig till duschen. Tro inte hon skulle duscha utan sin lilla rosa pool…Näää den skulle hon sitta i inne i duschkabinen. Var i hela världen får hon allt ifrån? 

 Trångt? Näää, allt går:)

Nu kör vi igång fredagen i lugnt och skönt tempo. Önskar dig en fin dag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag kommer gärna på din tjejkväll! :)
    Skulle vara jätteroligt.. och sedan kör vi en löptur i er härliga omgivning och kanske ett dopp i sjön (om det blir i sommar!) ;)
    Det tycker jag låter som en bra plan! :D

    Hoppas du får en härlig helg!
    Kram