Elsas Dagbok

Ladies and gentlemen, we have a result…

 Som du kanske läst så gjorde jag ett konditionstest imorse på jobbet…

Tyvärr så var jag tvungen att väga mig innan för att A skulle kunna räkna ut ett resultat. Jag som aldrig väger mig, jag hatar det så förbaskat mycket!   Tänkte nästan skita i testet när jag blev tvungen att väga mig…

Jag anser att det bara är en siffra men jag mår ärligt lika dåligt varje gång…jag tycker det känns bättre att mäta än att väga mig om jag nu skulle vilja det. Det bästa sättet att se om kroppens vikt och form förändrats uppåt eller neråt syns på kläderna som jag tar på mig. That’s it! 

Åter till själva testet…

När jag tog på mig pulsmätaren så stod den på 180 plus att det lilla hjärtat som skulle slå med slag på cykelns monitor stod helt stilla!!! 

Han som utförde det frågade hur jag mådde, hahahahaha. Jag mådde ju utmärkt så det var inte mig det var fel på som tur var:)

Sen fick jag cykla på ett visst motstånd i 6 minuter i ett bestämt tempo. Det gick så jädra bra. Jag var knappt andfådd när jag var klar.

Sen fick jag vänta på domen medans A räknade ut mitt värde. 

Trots min ”höga” ålder så hade jag bra kondition. Det kändes skönt att höra. Synd att åldern drar mer resultatet en del men nu ska jag bara jämföra med mig själv och ingen annan. Jag ska göra samma test igen till hösten efter tjejmilen för att se hur jag ligger till då.

Sammanfattningsvis så var det riktigt skoj att genomföra testet. Det hade jag absolut inte tyckt för ett år sedan. Heja mig Jossan! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.