Elsas Dagbok

Idag ska jag göra ett test! 

Godmorgon fina!

Onsdag och det är visst chokladbollens dag! Halleluja säger jag! Idag ska jag äta en en smarrig chokladboll och njuta av varje millimeter av den. Nu vattnas det i munnen på mig! Måste baka med Elsa när vi kommer hem i eftermiddag. Troligtvis så mumsar vi i oss smeten så det blir inga chokladbollar…:) 

Jag minns när jag var liten och när vi fick göra chokladbollar. Smeten tog oftast slut snabbt och kvar på tallriken när vi rullat klart dem låg kanske tre stycken, hihihi. Resten låg i magen, precis som det ska va:)   

 Idag ska jag även göra nått spännande. Jag ska göra ett konditionstest på jobbet. Det är en kollega som genomför dem med de som vill och jag anmälde mig förstås. Vill ju se om jag har nån kondition.

Igår fick jag lite tokiga tankar i mitt huvud att jag inte hade nån kondition och att jag inte skulle orka med testet idag…Då var det en kollega som skrattade och sa att jag skulle fixa det lätt. Vi får hoppas att han har rätt. Annars får jag väl träna ännu mera… Det ska i alla fall bli intressant att se hur jag ligger till…  

 

Önskar dig en härlig dag! Du är värdefull!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag gjorde ofta en jätteboll eller en tårta av min smet och åt med sked ;) Jag älskar chokladbollar!

    Jag ska göra ett konditionstest i form av ett beep-test imorgon. Om jag gruvar mig? JA! Sist jag gjorde ett måste har varit för sisådär 17-18 år sedan :P Men det ska bli kul att se hur jag ligger till :)

    Ha en fin dag!
    Kram

    1. Josephine

      Åh beep test! Dessa tester minns jag med fasa från när jag spelade fotboll… Som jag maskade!!!! Jag hatade dom!!!! Ja det är ju alltid roligt att se hur man ligger till.
      Håller tummarna för dig imorgon!
      Ha en finfin dag!
      Kramen och du….snart får vi träffas <3

    1. Josephine

      Hallå! Har inte gjort testet än. Ska göra det om en timme. Återkommer med resultatet! Chokladbollens dag är idag så idag är det bara att äta:) Ha en härlig dag Lisa! Kram