Elsas Dagbok

Tack Carola! Tack Johanna!

Godmorgon fina!

Igår var sista passet på jogga/yogan. Så synd tycker jag. Det har varit så rackarns roligt och lärorikt på många sätt för min del.

Jag har fått så många värdefulla övningar på hur jag ska bli en bättre löpare, både uppför, nerför och på flackt underlag. Jag har fått möjligheten att träna på dessa med en massa trevliga människor och en fantastisk löpcoach. Så tack bästaste och gladaste Carola för att du sprider din kunskap på ett inspirerande sätt och får mig att vilja springa ännu mera. 

När det gäller yogan så har jag ju aldrig varit nån yogis. Jag har liksom inte fattat galoppen med yogan och det tror jag beror på att jag varit och fortfarande är stel ( det blir dock bättre) så det i sin tur har lett till att jag känt mig så kass på yoga. 

Men du förstår att nu har det hänt nått med min inställning till yogan. Jag har insett att jag gör ju övningarna efter mina förutsättningar och ingen annans. Jag kände igår på sista passet en glädje över att jag yogade och vissa övningar gillade jag skarpt. Jag säger att övning har gett mig färdighet. Jag har blivit bättre för varje gång och än är jag inte klar. 

Jag kommer att ta med mig flera av de yogaövningar vi kört och göra dem i samband med löpningen eller var för sig. Tack bästaste Johanna för att du fått mig att ändra på min lite negativa inställning till yogan till något positivt och till något som jag kommer att fortsätta med. Du har t o m fått mig att pröva göra den där kråkan:) Jag kommer att fortsätta träna på den… Och shit vad jag är imponerad av dina yogapositioner! 

 Räkna med mig om det blir någon fortsättning till hösten! 

Nu ska vi köra tisdag hela dagen…det blir en bra dag det här.

Önskar dig en härlig dag. Va snäll men ta ingen skit!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.