Elsas Dagbok

Grattis, jag blev utvald! 

För någon dag sedan så damp det ner ett trevligt mail i min mailbox (önskar för övrigt mer trevliga mail i min mailbox, tack) där det stod ”Grattis, du har blivit utvald till att få hem en LOPPIblogbag!”

Jag anmälde mitt intresse för denna LOPPIblogbag för en tid sedan eftersom jag verkligen gillade innehållet och kände att dessa saker ville jag gärna prova. Så gissa om jag blev glad när jag blev utvald. Tack Loppi!

1. Filmen Snobben the Movie. Elsa blev lite ledsen för hon tyckte synd om Snobben som inte fick komma in i skolan när det var snö ute…Själv tycker jag den verkar bra. Ska kolla klart i helgen. 

2. Old El Paso smoky chicken tinga är en hel middagsrätt för oss. Bara att tillsätta kyckling. Tyvärr så måste jag hoppa över denna rätten eftersom den innehåller vitlök (du vet vad som händer med mig och jag äter det…) Men jag är övertygad om att min man gillar den. 

3. Dermosil rengöringsgele. Toppen för denna mamman som inte minns när hon rengjorde sitt ansikte sist… Denna ska jag göra slut på! Har testat den några gånger och jag är rackarns nöjd. Ansiktet efter användning känns rent och lent och den doftar fräscht citrus. 

4. Geggamoja, mössa från finaste Geggamoja. Du vet samma ställe som Elsas Kokki och Doddi kommer ifrån. Jag tycker så mycket om deras produkter eftersom deras produkter håller hög kvalite och har så jädrans fina färger. Mössan är redan en stor favorit hos Elsa.

 En nöjd och väldigt glad Elsa❤️

5. Geggamoja igen! En jättefin napphållare. Nu är det ju så att Elsa har aldrig använt napp så denna har fått en ny glad liten ägare som jag vet tycker mycket om den.

6. Safaris kvarg, barnsligt gott säger jag bara. Den är så god att jag vill äta upp den innan Elsa, hihihi. Hon har alltid gillat dessa produkter och det brukar synas både här och där när hon slevat i sig en liten burk. Mumsfillibaba är betyget!

Tack så mycket Loppi!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.