Elsas Dagbok

Vad gör jag inomhus? 

Godmorgon fina!

Vilket väder vi hade igår! Solen sken och det var en skön temperatur. Jag frågade mig själv ett flertal gånger va f n jag gjorde sittandes på mitt kontor. Om jag hade haft möjligheten hade jag på studs flyttat ut jobbet utomhus. Det kanske är ett utomhusjobb jag ska ha?

När jag kom hem från mitt innesittande jobb (lite bitter är jag allt;) så hann jag med att leka med Elsa ute innan jag skulle iväg på jogga/yogapasset. Både jag och Elsa njöt av vädret.  

Det är så skönt att slippa dessa bylsiga vinterkläder och så går det ju så mycket fortare att komma ut när det inte behövs så mycket kläder. 

    
Vi hoppas solen lyser på oss idag också. Ja gärna hela veckan och helgen som kommer med. Vi ska iväg på trevligheter på lördag och då får det inte regna! Men det tar vi på lördag (inte gå händelserna i förväg nu) idag är det tisdag, en helt vanlig tisdag utan nått speciellt. Men men sådana dagar måste ju också finnas för att man ska uppskatta de roliga dagarna. ”Man måste ha tråkigt ibland” sa Alfons Åberg. ”Det har du rätt i” sa mamman. 

Nu ska jag sluta svamla och ta tag i dagen. Tack för att du läser vår blogg. Ha en fin tisdag 

Kram Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    På somrarna suger det att jobba inne på kontor men på vintrarna klagar jag inte, då trivs jag bra där inne i min lilla bastu ;)
    Hoppas ni får en fin dag ♥
    Kram