Elsas Dagbok

Mitt nya häftiga mål! 

Godmorgon fina!

Nu startar en ny vecka med nya möjligheter. För mig är det även första dagen på min resa mot ett mål som jag har, nämligen AXA kvartsmaraton i Årefjällen som går av stapeln den 6 augusti. 

Det är så jädrans häftigt att ha ett mål med sin träning. Förutom att jag tränar för att må bra och orka med vardagen med allt vad det innebär så är mitt stora mål med denna spännande resa att jag ska vara i mitt livs form den dagen jag står på startlinjen. Så rackarns häftigt! 

Nu startar många veckors tuff, utmanande och rolig träning inför detta. Jag kommer att ha dippar, det kommer att kännas enkelt ibland men jag har bestämt att jag ska ha roligt oavsett när dipparna kommer, pepp, pepp! Jag ser mig själv gå i mål, trött, nöjd och förbannat stolt över mig själv. 

Nu ska här tränas bland annat löpning i slalombacke både uppför och nerför. Mördarbacken här hemma ska springas i så gruset blir nernött. Det här blir en riktig utmaning som jag vet att jag fixar bara jag får vara pigg och kry.

Så jag hoppas att du vill hänga med på min resa mot mitt livs form och AXA kvartsmaraton. Det är alltid roligt och inspirerande med pepp och jag blir glad och sporrad utav det.

 Nu åker jag!

Önskar dig en fin måndag! Du är värdefull!

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.