Elsas Dagbok

Supermallig och bebissjuk …

Hallå fina!

Igår var det ju sista april och valborgsmässoafton vilket jag inte tror att du missade. Hoppas du hade det lika trevligt som vi. 

Vi var hemma hos oss och hade bjudit hem fina vänner på middag och mys. Det var så härligt väder ute och de gånger solen tittade fram blev det riktigt varmt. Så varmt att jackan åkte av med en rasande fart.

De blev en del utelek och de var två nöjda barn som åkte runt på en fyrhjuling med pappa Magnus som motor. Han puttade på dem och de tjöt av skratt. Pappa Magnus han fick sig ett rejält träningspass:) 

    
 Vänskap…

Det blev grillning till middag och efter middagen gjorde jag med hjälp utav mina två bästaste hjälpredor Elsa och Loke en supergod tårta.  

   Receptet på denna goda tårta hittar du på Jennys Matblogg där du för övrigt hittar hur mycket smarrigt som helst.

Själv var jag faktiskt supermallig över resultatet. Tycker den blev riktigt fin. 

Det blev även en hel del bebisgos. Underbaraste lilla Lovis har vunnit mitt hjärta. Hon somnade så gott i min famn. Inte undra på att jag blir bebissjuk…Jag har lite svårt att förstå att Elsa varit så liten…Kan sakna den där första bebistiden ibland. Och lukten, det finns ingen bättre lukt än bebisdoften. 

 

Hoppas du får en skön söndag. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, luta mig tillbaka och njuta av dagen.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härligt att höra om er dag Glada barn, nöjda föräldrar o massor av god mat o gofika, en perfekt helg.
    Du bebis suget, kommer du att ha i många år, finns inget ljuvligare än att ” snusa ” på en baby. Hoppas ni får en bra dag !