Elsas Dagbok

Det går inte att förtränga längre! 

Godmorgon fina!

Jag mår bättre idag. Har inte ont i magen och den ser inte ut som en ballong längre, kroppen värker inte heller, men jag är så jädrans trött. Det brukar bli såhär efter varje gång det blitt såhär. Så drygt att gå omkring och bara vilja sova. 

Det är förjävligt på ren svenska när detta kommer men nu får det vara nog. Jag har haft såhär länge men hela tiden skyllt på annat och bitit ihop. Jag har verkligen tänkt efter när detta inträffar och det är när jag ätit vitlök även fast det inte innehåller gluten (en historia för sig) och när jag ätit pasta, pizza, bröd, nötter osv. Nu går det liksom inte att förtränga längre. Det gör för ont när jag slarvar…och det är absolut inte värt det! 

Nu blir det att inte äta pasta, hör du Mari:)! Det blir morotspasta eller zucchinipasta hädanefter. Jag ska ta bort gluten ett tag och se vad som händer…det kan inte bli sämre det är då en sak som är säker. Jag kommer dock att få tänka till och lära mig efter vägen. Det blir en utmaning men jag tar den mer än gärna bara jag slipper må såhär emellanåt. 

 Bye bye gluten! 

Önskar dig en fin dag! Ta hand om dig för du är så värdefull!

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ullacarin

    Fy, vad jobbigt! Låter som om du har IBS – då reagerar man precis så där på mat som innehåller s.k icke fermenterbara sockerarter, bl.a gluten, vitlök, vissa nötter, en hel rad olika frukter och grönsaker… Trist som sjutton är det, men oj vad skönt när man inser vad som gör kroppen ledsen. Jag har haft IBS i 3 år nu och det funkar för det mesta.
    Hoppas du mår bättre snart! Kram!