Elsas Dagbok

Nått skoj och viktigt för mig! 

Lovade att berätta om nått skoj. För mig är det både skojigt och väldigt viktigt.

Imorgon ska jag vara med Elsa på förskolan hela förmiddagen. Jag tycker det är så rackarns roligt och viktigt. Viktigt för jag vill ta del av och vara delaktig i det som hon gör och se hur hon är i förskolemiljön bland sina fröknar och kompisar. Vi får ju berättat allt hur hon har det och hur det går men att vara med rent fysiskt och se med egna ögon är toppenbraigt och framförallt riktigt roligt!

Självklart är hon är annorlunda när mamman är med men jag får ändå en hum om hur hon är plus att jag får se och umgås med henne i en miljö som hon tycker så mycket om. Hon får visa mig både det ena och det andra och känna sig stolt som en tupp.

Sen att jag fullkomligt älskar att leka med dessa godingar till fantastiska barn på hennes förskola gör ju inte det hela sämre precis. Så rackarns skoj!

Vi ska visst vara ute på gården och städa eftersom det är städvecka ute och så skulle visst nån som heter skräpmaja komma på besök…hoppas vädret är bra!

Jag tycker fler mammor och pappor skulle ta sig tid att vara med sitt eller sina barn en stund någon gång på föris eller i skolan. Det ger så jädrans mycket på alla sätt och vis, både till ditt barn och till dig som förälder. Gör det för ditt barns skull och för din egen skull, jag lovar att du kommer inte att ångra dig!

 Imorgon mammas sötaste lilla giraff kör vi järnet på föris. Du och jag och alla dina fina kompisar! Mamma vill gärna testa era fina cyklar. Jag ska göra det när ingen fröken ser på, hihihi! 

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.