Elsas Dagbok

Vi gick fel! 

Godkväll fina!

Nu ligger jag mätt och belåten i en mycket skön hotellsäng på hotell Birger Jarl.  En sak är säker, vi har gått långt och länge idag! Vi har egentligen redan genomfört loppet men på fel dag, hahahaha! 

Vi skulle gå iväg och hämta ut våra nummerlappar vid starten av loppet. Det hela började med att jag trodde mig veta var vi skulle. Mallig som en groda så gick vi iväg i tron om att jag minsann visste var vi skulle. Mari hakade på och trodde sig kunde lita på mig…

 Jag hade rätt i att vi skulle ut till Djurgården men sen hade jag major fel! Vi följde även min GPS på telefonen, men lik förbaskat så hamnade vi fel. Jag erkänner att det inte berodde på nått fel på GPSen utan det var fel på min inbyggda GPS och min starka tro på mig själv, hahahaha. 

Vi hamnade på fel sida av Djurgården och när vi gick förbi ett stängt Gröna Lund så insåg jag att vi var på helt fel väg! Gör om och gör rätt! Vi var som sagt på fel sida av Djurgården så det var bara att vända och gå tillbaka samma väg till sist så kom vi rätt. Halleluja så skönt det var att äntligen se stället där vi skulle vara. Vi kom i alla fall fram i tid för att hinna hämta våra nummerlappar. 

   

Nu ska vi ladda och sova gott inför morgondagen.

Ha en fin kväll.

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Å va mysigt o ligga i en skön hotellsängen ( inget fel på.min säng meeeen ….) hoppas loppet kommer att kännas riktigt bra imorn.