Elsas Dagbok

Fy f n va ont det gjorde! 

Godmorgon fina!

Sovit gott inatt? Hoppas du gjort det. Jag har sovit som en stock, mycket skönt.

Jag sprang en mil igår och det gick så bra! Höften kändes betydligt bättre. Stannade och stretchade ordentligt efter ca 15 minuter. Det var ett bra val! Heja mig! 

Senare på kvällen så körde jag ett till träningspass. Min teamkompis Mari hade ett pass på Aerostep som heter B-fit som jag hakade på. Så jädrans roligt fast jag hatar Burpees;)  Tack fina Mari! 

 När jag kom hem och duschat och lagt Gogrodan så fick jag en massage på båda vaderna av min kära man. Inte samtidigt utan en vad i taget:) Fy f n va ont det gjorde! Det var faktiskt värre än att föda barn i en vecka, hahahaha. Undra vad jag har i mina vader. 1 ton slaggprodukter eller? De är i alla fall på bättringsvägen och det är huvudsaken. 

Nu är det sista veckan inför loppet på lördag i Stockholm. Här ska laddas ordentligt. Bra mat och två träningspass. Ikväll är det jogga/yoga och så blir det en löprunda i lite högre tempo på onsdag ute för och se om benen är pigga och glada. Därefter är det bara att köra på lördagen. Gissa om jag längtar. Längtar lika mycket efter att få hänga med Mari, bo på hotell och äta god mat. 

Och du…Idag är det inte vilken dag som helst för idag är det min lillebror Jonas födelsedag! Så hipp hipp hurra för dig idag du världens bästa lillebror❤️ 

Nu ska jag sakteligen rocka igång måndagen. Önskar dig en härlig dag. Kom ihåg att du är värdefull.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.