Elsas Dagbok

Positivt överraskad! 

Idag på morgonen när jag tränade så testade jag något som är nytt för en som aldrig gillat att sitta på en cykel inomhus och trampa! 

Jag testade alltså på att cykla istället för att springa (löpförbudet du vet) och det var riktigt skoj! En positiv överraskning och något jag absolut kommer att göra igen. 

Jag började med 10 minuters uppvärmning och sen körde jag de intervaller jag egentligen skulle ha sprungit dvs 10×90 sekunders intervaller med 45 sekunders vila emellan. Istället för att vila helt så trampade jag sakta på under vilan och helt plötsligt hade det gått 40 minuter! 

Det som var mindre bra var att jag fick lite ont i rumpen när jag cyklade, men det är överkomligt. Kändes lite som om cykelsadeln skulle komma ut genom munnen, hahahahaha. 

Efter min cykelrunda så körde jag mage och rygg och strechting. Bra där Jossan! Avslutade med en lång och varm dusch och körde tipset med varmt och kallt vatten på vaderna. Så rackarns skönt! Sen smörjde jag in mina vader med liniment och satte på mig ett par kompressionsstrumpor, såååå sköööönt! Kommer absolut att fortsätta med det!  

 Glad och svettig! 

Hoppas du har en fantastisk dag!

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.