Elsas Dagbok

Ikväll…

Godmorgon finaste!

Shopping, shopping, shopping och lunch står på schemat idag. Tänk att få skriva det på en måndag! Lovely liksom! 

Jag har semester idag eftersom momo är här. Så idag ska vi iväg en sväng till Valbo köpcentrum. Jag ska se om jag hittar en keps som jag ska ha när jag springer. Behöver verkligen en kepa när det är soligt eftersom jag är så jädrans känslig för den där gula saken som lyser på himlen, nääää inte månen!;) 

Ska även kolla efter ett par kompressionsstrumpor att springa i (gärna ROSA) och så får vi väl se om jag hittar nått annat. När det gäller löpargrejor så är det bara så jädrans skoj när det kommer till shopping. 

Det blir en skön shoppingdag med lunch i Valbo med momo och Elsa. 

Ikväll så ska jag iväg på Jogga/Yoga. Det ska bli så jädrans skoj. Yoga för löpare är nått jag tror på och jag har ju kört några yogaövningar ett tag för löpare och jag diggar det. Sen att få träna med ett gäng med härliga människor gör ju bara hela grejen så mycket bättre. Tänk om det är ohärliga människor med…;) Nä så kan det ju inte vara! Jag är ju där, hihihihi! 

 Löpning är livet❤️

Önskar dig en härlig start på veckan.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    En underbar måndag, passa på o njut, såna måndagar är sällsynta
    Vi sitter o äter frukost i husvagnen, på en camping i Karlstad, det är oxå härlig måndag för oss Hälsa moms o Elsa, lycka till med shoppingen