Elsas Dagbok

Jag vågar inte ropa hej än!

Godmorgon finaste!

Som rubriken lyder så vågar jag inte ropa hej riktigt än! Det handlar förstås om Elsas förkylning…men när hon la sig igårkväll hade hon bara 38.1 i temp och hon var tillbaka till sitt busiga och roliga jag. Jag kan förklara det som så att hennes ”tempo” var högre hela dagen:) Så jädrans skönt! 

Även skönt med lördag och att momo är här. Vi måste ju för tusan grilla ikväll. Tror inte momo premiärgrillat nått i år. Där hon bor ligger ju snön meterhög men iofs så kan man ju grilla ändå;) 

Jag har inte så mycket mer att förtälja förutom att min munkjacka från Karitraa anlände igår. Den satt som gjuten på min kvinnokropp och den kommer verkligen att användas. Så skön! 

Jag kan även berätta att det blir träning för min del idag. Nu är det inte långt kvar tills jag och min partner in crime, fina Mari drar till el Stockholmo för att springa loppet, jag längtar som en toka och jag är så happy clappy för min träning och att den går så rackarns bra!

Jag hade visst en hel del att förtälja, men nu ska jag sluta skriva och mysa in mig i Elsa en stund. Kanske jag somnar om…

Önskar dig en skön dag. Va snäll men ta ingen skit! 

Kram Mamman 

 I väntan på momo❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härligt att Elsa är på bättringsvägen . Så härligt för mormor att få umgås med henne i flera dar , som mormor/farmor vet jag vad det betyder. Karitra tröja, o ooooo idag kommer träningen att bli hur kul som helst.