Elsas Dagbok

Greger (björnen) är kvar…!

Nått jag lärt mig är att du aldrig ska ropa hej och tro att något gått över. Varje gång jag gör det så kommer det lik förbaskat tillbaka precis som det bara legat och väntat på det rätta tillfället…

Så är det med Greger…han har bara väntat på rätt tillfälle. Att jag ska börja känna mig lite lugn och tro att han vandrat vidare in i den djupa skogen. Precis då så dyker han upp IGEN!

Grannen hade sett honom igår kväll. Han var tydligen på väg till den där jädra containern som han visat intresse för tidigare. Vad är det i containern som han är så intresserad av? En älg kanske…

Till dig Greger! F n Greger, det här är inte okej tycker jag. Snälla du gå in i skogen och stanna där. Du skräms och får mig att inte våga vara ute…Jag kanske måste ringa Länsstyrelsen igen om du inte försvinner…och då kanske de måste komma och skrämma bort dig. 

Du kan väl visa dig för mig när jag sitter i bilen så kanske jag blir mindre rädd för dig. Det är det minsta du kan göra för min skull tycker jag. Jag har en bild av dig Greger och den bilden är inte fin. Den bilden kanske förändras till det positiva om du visar dig för mig. Men du måste komma ihåg att jag måste sitta i bilen om du tänker komma fram. Annars kommer jag att göra i byxan kan jag lova. 

Vi ses Greger! 

Kramar Jossan 

 Foto: Länsstyrelsen 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.