Elsas Dagbok

Tips!

Godmorgon fina!

Igår så hade vi en skön dag. Elsa startade sin lördag med en sovmorgon till klockan 08. ”Elsa sova” säger hon när hon känner att hon är trött. Hon gillar att sova denna lilla sköning och hon har fått pappas tendenser av att ha svårt att kliva upp på morgonen…hon ligger gärna och myser länge när hon vaknat.Själv så har jag alltid varit morgonpigg om jag fått sova bra under natten. 

Pappan var ute på vedbacken igår och sågade ved. Vi hängde också där en stund. Det var så skönt ute trots att det kom lite regn. ”Låter illa” sa Elsa och hade mer än gärna på sig sina omtyckta rosa peltorkåpor. 

  

 Sötaste Elsa❤️

Nu tänker jag tipsa om supergod pizza gjord på tortillabröd. Du vet sånt där mjukt bröd.

Vi gjorde småpizzor på detta brödet igår och jädrar så gott det blev. Det jag tycker är bäst med detta är att du kan välja vilka tillbehör du vill ha på din pizza. En winwin för alla som ska äta liksom.  

Vi hade skinka, salami, lök, ost, mozarella, tomatsås, champinjoner och lök som ingredienser. Sen fick alla välja vad de ville ha på sin pizza. 

   Elsas pizza som hon gjorde själv (med lite hjälp) Skinka, ost, champinjoner, mozarella och tomatsås. 

Sen in i ugnen i 225 grader. Du ser när de är färdiga. Superenkelt och supersmarrigt! 

Hoppas du får en härlig söndag. Nu ska jag snusa lite på gogrodan som sover gott här brevid.

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härlig lördag hos er, här va vi oxå ute hela dan, du skulle låtit Elsa skjutsa dig på fyrhjulingen ( det va väl en sån ) upp till oss o sett på brasan Tack för tipset på go pizzan, så smart o gott såg det ut. Ha en bra söndag !