Elsas Dagbok

23 dagar kvar!

Nu är det bara 23 dagar kvar! 23 dagar tills jag och bästaste Mari ska springa Women’s health half marathon. Vi ska ju springa i duonlassen vilket innebär att vi delar på det. Det känns så jädrans roligt! Team Just do it rockar fett! 

Det är så roligt att träna och ha ett mål i sikte. Och nu när det närmar sig så känns det liksom ännu roligare. Jag är stolt över mig själv för att jag gör det här! Heja heja Jossan!

Jag älskar känslan att få stå på startlinjen och veta att snart är det dags. Jag älskar känslan när jag efter några hundra meter gråter en skvätt för att jag är så jädra stolt över mig själv. Jag älskar känslan att jag tävlar mot mig själv och att det är min prestation som betyder något, ingen annans. Jag vill känna mig trött och ha lite blodsmak i munnen när jag går i mål. Undra om jag inte ska satsa på att vinna;)? (SKÄMT!) 

Vi kommer att åka ner dagen innan till våran vackra huvudstad el Stockholmo och bara unna oss. Vi måste ju ladda ordentligt så vi är topnotch på loppdagen. 

Vi ska bo på hotell Birger Jarl. Hoppas på ett badkar! Jag vill verkligen ta ett långt och varmt bad… Vi ska äta mycket namnam och ladda järnet. Jädrar vad jag längtar!  

 Svett, svett och så lite svett till:) 

Heja oss Mari! Och alla ni andra som också ska springa! 

Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.