Elsas Dagbok

Tack för den! 

Godmorgon finaste!

Då var påsken slut för denna gången och jobbet kallar. Hade gärna varit ledig nån dag till. Det är ju så jädrans skönt! Men det är tur att det är kortvecka i veckan…Tack för den! Snart fredag igen alltså:) 

Våran påsk har varit lugn och skön men ändå händelserik genom att Greger (nallen) verkar vara kvar. Ska ringa Länsstyrelsen idag. Jag vill inte ha honom här! Han får gärna bo långt in i skogen men inte nära oss. Schas säger jag bara!  

 Gregers nätta lilla fot…

Igår flydde jag och Elsa skogen för en stund. Vi åkte som jag skrev igår till Gävle och shoppade loss på Polarn och Pyret. Vi hittade allt vi skulle ha plus två baddräkter. Vi blev mycket nöjda båda två. Det var riktigt skönt att vara i Gävle en stund, långt borta från Greger…

Jag skulle med lätthet kunna köpa allt i den butiken om ekonomin tillät. Jag älskar deras glada och färggranna kläder. Det är väl bra att ekonomin inte tillåter det för när i hela friden skulle Elsan hinna ha alla kläder, hahaha. 

  Regnet och vinden…nu är jag redo för er. Badhuset med nya baddräkten på fredag…ett måste pappan! 

Innan vi åkte in till Gävle så tillbringade vi tid i lekparken tillsammans med vänner. Mycket trevligt! Elsa ville gunga mer eller mindre hela tiden och fort och högt skulle det vara. 

 ”Högre mamma, högre” 

Nu ska vi mjukstarta denna dagen med att dra oss i sängen ett tag till. Ingen stress, bara lugnt och skönt. Önskar dig en finfin tisdag.

Ikväll är det äntligen gymnastiken…vet en som längtat…

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.