Elsas Dagbok

Idag flyr vi skogen för en stund…

Godmorgon finaste!

Jag satt igår kväll och läste om björnar och deras framfart i soptunnor. Mindre rolig läsning. Du kan läsa om Gregers senaste framfart här.

En björn och detta fallet då Greger som börjar rota i soptunnor brukar mer än gärna göra om det och är då inte speciellt skygga för människor. Jag är den som ringer Länsstyrelsen på tisdag direkt när de öppnar! De vill kanske veta vad som händer…och komma med råd och dåd…

Jag ger mig fn på att soptunnan ligger mitt på vägen igen nu när jag och Elsa ska fly skogen för en dag. Då går jag i taket! Ligger den där då vet jag inte vad jag gör…då flyttar jag förmodligen!  

 Gregers spår…

Jag och Elsa flyr från skogen idag och åker iväg på äventyr. Först ska vi leka i lekparken nere i samhället och sen åker vi till Gävle och shoppar.  

 Från igår…Gunga är livet…

Elsa ska få nya vind och regnkläder, stövlar och lite annat från Polarn och Pyret. Vi ska även kika på träningskläder till mamman och ta en fika. Det blir en skön dag långt ifrån skogen. Jag behöver det! Pappan stannar hemma och fortsätter på vårt nya sovrum. Bra arbetsfördelning enligt mig:)

Nu blir det långfrukost. Önskar dig en härlig dag.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.