Elsas Dagbok

Pappans hightechmaskin

Godmorgon fina!

Snart är helgen här igen, hipp hipp på den! Okej, det är väl några dagar kvar men jag tänker positivt för då känns det bättre.

Igår hade vi en härlig dag Elsa och jag. (Borde vara lag på att ha vara ledig varje måndag) Vi startade dagen med att ligga och dra oss i sängen länge. Hon tycker det är så mysigt. Vi ligger där och myser och snickelisnackar. Det är helt underbart enligt mig. Snacka om äkta kvalitetstiddelux.

Sen efter frukosten var intagen så åkte vi iväg och hälsade på pappan på hans jobb. ”Elsa jobba” sa Elsa glatt när vi kom dit. Hon tycker om att trycka på pappans hightechmaskin. En maskin som jag inte fattar ett dugg utav. Är så impad av min man som gör program och sen blir det nån fräsig del utav det, coolt! Berätta inte för min man att jag tycker hans maskin är hightech, han tycker den är från stenåldern, hahahaha. 

   

Eftermiddagen gick åt till att leka. Vi lekte i tältet, vi lagade mat i Elsas kök, vi målade, vi spelade instrument, vi röjde runt i vårt nya sovrum och jagade varandra. (Du hinner väldigt många lekar med en två åring:) 

 Tittut 

När pappan kom hem så drog jag iväg på en efterlängtad löprunda. Det blev ca 7 sköna kilometer på en oplogad väg. Jädrans va snö det var! 

Idag blir det intervallträning och styrketräning för löpare. Behöver jag säga att jag längtar;)?

Vi avslutade kvällen med att planera lite inför påsken. Så otroligt skönt att den snart är här. Ledighet, familjetid, träning, utelek och god mat…Det kan inte bli bättre, längtar! 

Ha nu en jättefin dag och kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.