Elsas Dagbok

En underbar dag i vänskapens tecken

Godmorgon fina!

Här ligger jag vaken medans resten av la familia  sover. Hade gärna sovit ett tag till men va tusan. Jag får väl glädjas över att det numera är ljust ute redan. Våren är snart här, vilket känns lovely.

Igår hade vi en underbar dag i vänskapens tecken. Först var vännerna P,C, S och E hit på dagen och på kvällen var vi bjudna på middag till våra vänner P, E, L och L.  

 En underbar dag med goda vänner är bland det bästa. Att få tanka en massa positiv energi och bara vara. Ungarna som leker och föräldrarna som babblar på, det är livskvalité i mina ögon. Sen att få äta en massa god mat så att jag fortfarande är proppmätt är pricken över i.

Jag som alltid längtar efter frukost när jag vaknar kan nu erkänna att så är inte fallet just nu:) 

Idag blir äntligen mitt långpass av. Det ska bli jädrans skönt. I öronen ska jag spela ett dagsfärskt avsnitt av podden Bubbel och Mjölksyra och bara njuta av att springa. Hipp hipp på den. Ska du träna nått idag? 

Önskar dig en skön söndag. Tack fina för att du läser våran blogg.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Underbart att träffa o umgås, med vänner som man trivs med,
    Hoppas din löpning känns bra idag,
    Idag blir vår aktivitet, pimpling på sjön . Vi drar igång nångång vid halv ett , tänder naturligtvis en brasa för korvgrillning. Det blir några ur våran familj o vem vet, det kan ju dyka upp nån granne oxå, ni är hjärtligt välkomna. Ha en Bra Dag

    1. Josephine

      Hallå! Tack för inbjudan. Elsa har nyss somnat så vi hoppar över pimpling och korvgrillningen idag. Men vi kommer mer än gärna en annan gång! Hoppas ni haft en fin dag! Kram