Elsas Dagbok

Wow vilken söndag! 

Godmorgon finaste!

Wow vilken söndag! 

Först började vi dagen med att åka skidor till ett ställe i skogen som heter whiskeykällan (fråga mig inte varför den heter så för jag minns inte och det beror inte på att jag druckit en massa whiskey:) 

Vi åkte dit med våra trevliga grannar Eva och Stig som bor några kilometer från oss. Vädret var strålande och Elsa skötte sig i pulkan. 

Snön var sjukt tung att köra i av nån anledning och dra en pulka med en fullt innehåll…det är ett riktigt träningspass det. 

    

    
 När vi kom hem så bytte jag snabbt om för jag skulle ju köra ett långpass idag, ja springa alltså.

Min man var jädrans impad av att jag drog iväg. För mig fanns inget val, jag bara ville iväg. Det bidde lite över 1 mils löpning och jag lovar att mina ben var så jädrans möra igårkväll att jag knappt kunde gå. 

Tokig som jag är så avslutade jag mitt pass med löpning hem över isen i mjuk snö… Det var riktigt fräsigt. Jag kände mig som en plog, hahaha! 

   

Vi hoppas på många sådana här helger härframöver nu när våren knackar på dörren. Vi bara älskar att kunna vara ute och njuta av naturen. Livskvalité på mycket hög nivå enligt vårt sätt att se på det.

Nu tänker jag försöka kliva ur sängen…får se om mina ben tänker samarbeta med mig idag…

Önskar dig en fin måndag! Du är värdefull!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Vi fick oxå en härlig söndag Först den trevliga turen tillsammans med er. Sen kunde vi inte stanna inne, eftersom solen sken så vackert, då tog vi fram sparken o körde runt på sjön, där Stig har plogat en fin väg. Hoppas benen bär dig idag, ha en fin måndag.

    1. Josephine

      Tack än en gång för igår. Ja vädret var ju helt underbart!!! Förstår att ni inte kunde vara inne. Du, benen är mycket lätta idag! Har just kört ett pass i gymmet och det gick så bra Ha en härlig dag!