Elsas Dagbok

Två magiska kvinnor!

Godmorgon finaste!

Igår satt jag i frisörstolen från klockan 10 till klockan 14.15! Det röda åkte bort och det gråa åkte i. Jag blev så jädrans nöjd! Hon med trollstaven som piffade mitt hår heter Elin och hon är så otroligt duktig. 

Jag älskar att gå till Elin och bli piffad. Hon gör mig både glad och snygg i håret. Det känns som jag känt henne i typ 100 år och vi klickade redan första gången jag gick till henne. 

Vi kommer så bra överens och hon fattar precis hur jag vill ha mitt hår. Det är precis så det ska vara när du går till frissan. 

 The result, my new granny hair. Tack Elin❤️

Efter besöket hos magiska Elin så gick jag iväg för att lämna en liten present till en annan magisk kvinna.

En kvinna som sprider glädje, inspiration och visar att inget är omöjligt. Jag tror inte hon förstår hur många människor hon berör och hur många små frön hon sår hos människor som gör att de vågar saker de aldrig trott att de kunnat göra.

Jag ville visa min uppskattning för att hon är en stor inspiratör för mig. Vi satt och snickelisnackade en stund och tog en kaffe. När jag gick därifrån kände jag mig hög på livet. Hon sprider en sån energi och glädje. Hon är en sån person som alla människor borde få ha i sitt liv.

Tack Jeanette❤️ 

  

 Sen när jag kommer hem och kollar Instagram och möts av det här…ja då blev jag så jädrans glad i hjärteroten att det kom en liten tår. 

Önskar dig en fin söndag!

Kramar Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Vilken underbar dag, jag gissar att Magnus o Elsa fick en släng av sleven, när du kom hem o spred din lycka o glädje till dom . Idag blir det en annan härlig dag