Elsas Dagbok

En ny favorit!

Godmorgon finaste!

Redan onsdag! Så bra, en dag närmare helgen och ledighet med la familia. I like! Jag är bra på att vara ledig:) 

Igår var vi på Elsas allra första barngymnastik. 

Vilken succe alltså! Redan när hon vaknade på morgonen så pratade hon om gymnastik som hon säger. Jag frågade vad hon skulle göra där? Hon svarade att hon skulle springa och hoppa!

Gissa om hon sprang och hoppade. Hon får runt runt som en virvelvind. Hon lyssnade noga på ledaren och gjorde precis som ledaren sa. 

De fick hålla på med en rolig hinderbana och Elsas favoritstation var där hon fick dra upp sig och hänga. Hur stark är våran Gogroda då:)? Hallå chins säger jag bara, hahahaha.  

    
 Tror du hon ville åka hem? Nej det ville hon inte men eftersom alla andra barnen åkte hem så gjorde även Elsa det. Hade hon bestämt så hade hon fortfarande sprungit runt och kört chins, hahahahaha.

Det var en Elsa som hade lite svårt att komma till ro när vi skulle sova. Hon låg och pratade om att hoppa, krypa och springa. Gissar att hon drömt roligt inatt. 

Jag är så otroligt imponerad av alla barnen som var där. Vilka underbara små människor och vilken motorik de besitter. Wow säger jag bara!

Vi kommer definitivt att fortsätta med detta. Och som jag skrev…jag skulle hoppa grodhopp och du…jag gjorde det:) Mamman tyckte det var lika roligt som Elsan. Nu är det gymnastik som gäller. Hepp hepp på den! 

Nu ska jag sakta ratta igång denna dagen. Önskar dig en fin dag! Och du…tack för att du kikar in här. Det betyder väldigt mycket!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Å va roligt med gympan hon får ge utlopp för sin energi, träna motoriken plus gemenskap med andra barn. Min yngsta dotter gick på gympa på SGA i många år, vilken stor behållning hon har haft av det.

  2. Linda S

    Det låter verkligen jättekul! Blir sugen på att låta Svea testa sen när hon kommer upp i Elsas ålder. Om inte annat så kan jag säkert behöva göra en kullerbytta….eller två då :D Ha nu en riktigt fin dag