Elsas Dagbok

Min resa har nu börjat!

Godmorgon finaste!

Så skönt att måndagen är över och att det är tisdag! Dagen igår gick i ett och jag satte mig i soffan klockan 18.30 och pustade ut. Pust…

Igår började min resa mot Women’s Health halvmarathon som går av stapeln den 23 april som jag och finaste Mari ska springa tillsammans.

Jag har lagt upp ett program med hjälp av boken Stora Löparboken för kvinnor. Jag har lagt in extrapass för jag tycker 3 pass i veckan som det rekommenderas att köra enligt boken är för lite. Jag vill träna mer:)

Igår körde jag Björgenintervaller, alltså 4×4 minuter med ca 3 minuters vila emellan. Det skapar både starkare pannben och bättre mjölksyreupptagning. Och det bästa med dessa intervallpass är att jag verkligen gillar dem. Jag vet inte varför men jag känner mig stark som Bamse när jag springer dem. En härlig känsla! 

 Idag är det korta intervaller med löpstyrka som gäller. Det blir ett gött pass. Jag tycker det är så otroligt roligt att ha ett mål med min träning i form av ett lopp längre fram. Huvudmålet med min träning är dock att jag ska må bra och känna mig pigg och glad. Att jag har hittat tjusningen med att springa lopp är en jädrans bra bonus som jag fick på köpet.

Ikväll ska även Elsa börja på träning, eller närmare bestämt ska hon börja på barngympa. Hoppas hon tycker det är skoj. Mamman tycker det är jätteskoj:) Jag ska hoppa omkring som en groda med ett stort leende på mina läppar. Tokiga människa! Hahahahahaha!

Nu ska jag rocka igång denna dagen. Jo jag vet…det är urbota tidigt! Önskar dig en härlig tisdag. Va snäll men ta ingen skit!

Kram Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.