Elsas Dagbok

Fyllor och barn talar sanning!

Japp, så är det säger experterna:) Och jag har hört både det ena och andra i mitt jobb. Om de talat sanning till mig det vette tusan. När det var nått snällt valde jag att tro på det och när det var nått elakt sopade jag det under mattan. 

Igår fick jag veta sanningen av Elsa. Hon skulle nattas och hon brukar säga till mig ”mamma sunga.” Hon vill att jag ska sjunga några visor som jag mer än gärna gör. 

Jag har ofta tänkt att hon kanske tycker sin mamma sjunger bra eftersom hon ofta vill att jag ska sjunga för henne. Jag har sjungit för henne sen hon bodde i magen. Jag har alltid tyckt om att sjunga och tycker att jag är rätt okej på det. Ja inte nån Beyonce precis men nån ton blir väl rätt;) 

Åter till gårkvällen…Vi ligger där i sängen, Elsa vill att jag ska sjunga. Jag börjar ”i ett hus vid skogens slut” och där var det bokstavligen slut.  Elsa tittar på mig och säger ”mamma sunga dålit” Hahahahahahaha! Mamman blir så paff att hon svor och sa ”va fan säger du” och börjar tokskratta. Elsa upprepar då ”mamma sunga dålit” och sen tokskrattar hon gott. 

”Vem är duktig på att sjunga” frågar jag. Då svarar hon glatt ”pappa.” What? Han är ju tondöv ju vilket måste innebära att Elsa också är det, hahahahahahaha. 

Imorse när vi vaknade började jag nynna på nån låt. Då tittar Elsa på mig och säger ”tyst!”

Vad hände egentligen med min sångröst? 

Vi skrattade gott åt detta. Nu undrar jag bara vad nästa sanning ska bli??? Hjälp!!!

Kramar Mamman

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda S

    Sanningen från fyllskallar är nog sådär. Sanningen från barn, brukar jag skylla på, beror nog på att de är unga o inte förstår bättre :D Jag vet att jag sjunger riktigt uselt men jag gör det gärna. Brukar med jämna mellanrum få en napp intryckt i munnen när jag sjunger för Svea….