Elsas Dagbok

Tårarna kom i duschen…

Godmorgon fina!

Det blev en helt okej alla hjärtansdag igår även fast det var på dagen exakt 24 år sedan min pappa dog framför mina ögon… Du kan läsa mitt inlägg om sorgen efter min pappa här.

Jag tog mig en härlig löptur på 9km i det sköna vädret. Mina ben kändes sådär otroligt lätta och jag ville aldrig sluta springa. Det är en mäktig känsla som jag tycker är viktig att komma ihåg för att kunna ta fram när det känns som jag springer i kvicksand nån gång. 

Vädret var helt fantastiskt och solen kikade fram. Jag tror det var pappa som kikade fram och sa hej. 

 Minnet efter min pappa är ibland så påtagligt emellanåt och igår när jag stod i duschen efter min löptur var klockan samma tid som dagen när han dog. Då rann mina tårar utför mina kinder och jag minns. Minns allt i detalj precis som det var den dagen han dog i min famn. Jag kan även minnas doften av min pappa.Det är precis som om den är fastetsad i mitt minne och i näsan. 

Även fast det är jobbigt att gråta så är det samtidigt väldigt skönt. Skönt att minnas denna fantastiskt snälla pappa som alltid ställde upp i ur och skur. Skönt att få ur mig stress och sorg. Då är det värt varenda tår…

Nu ska jag ratta igång denna måndagen. Jag längtar tills jag ska köra mitt träningspass idag. Idag blir det Björgenintervaller vilket innebär 4×4 minuters löpning i uppförslut! Jobbigt? Ja så in i bängen men det är samtidigt skönt på nått konstigt vis. Jag är tokig och jag älskar det:) 

Ha nu en jättefin dag och hoppas din allahjärtansdag var en bra dag. 

 Här får du ett hjärta av oss. Elsa gjorde detta fina hjärta på föris. Så sött.

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.