Elsas Dagbok

Allergireaktion!

Godmorgon fina!

Dagen igår var en piggare och bra dag förutom några små missöden…

Morgonen började bra. Elsa var på ett strålande humör och jag hade hunnit göra mig klar innan hon vaknade. Men sen…När vi kom ut i bilen så kom jag på att det var slut på spolarvätska. Lampan att spolarvätskan höll på att ta slut lyste ilsket mot mig. 

Ni som åker efter saltade vägar vet att det behövs spolarvätska för annars så går bilen i diket när framrutan blir helt igenmurad. Ja ja det var bara att åka och handla spolarvätska för det var slut här hemma. 

Sen när jag nästan var nere på samhället så kom jag på att matlådan stod kvar hemma på bänken. Ja ja det var bara att gå ut och äta. 

Att gå ut och äta visade sig bli mitt största missöde igår. Jag råkade få i mig vitlök! Och om du följt bloggen ett tag så vet du att jag är överkänslig/allergisk mot vitlök.

När jag kom tillbaka från lunchen så började det. Allergireaktionen var ett faktum. Magen svällde upp så till den milda grad att jag såg höggravid ut. Den blev alldeles dallrig och jag började må illa. Det är så jädrans drygt! Att jag aldrig lär mig. Nu är det totalt lökförbud för denna donnan! Jag måste börja fråga vad det är för ingredienser i maten när jag äter ute. Punkt och slut! 

Innan jag åkte hem så körde jag ett efterlängtat träningspass i gymmet. När jag ätit vitlök och springer så gasar magen igång ordentligt och så går det onda över mycket fortare. Så jag sprang som en toka och det släppte. Hallelujamoment delux!  Tur att jag var ensam i gymmet, annars hade de andra fått ha gasmask på sig, hahahaha! 

 Så det var en glad tjej som åkte hem till sin familj.

Nu ska jag ratta igång denna dagen. Dagen när jag inte ska äta vitlök!

Ha en fin dag! Du är värdefull!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.