Elsas Dagbok

Tryck i benen!

Godmorgon fina!

Ny dag, nya utmaningar och nya möjligheter. Det blir gött det! Det blir en bra dag det här trots att nån mindre lyckad person ringde på pappans telefon kl 01 inatt. Hade svårt att somna om efter det. Tack för det din …! 

Jädrans vilket tryck jag hade i mina ben igår när jag tränade! Alltså ett tryck i den bemärkelsen att de kändes superstarka. 

De trummade på som bara den under min intervallöpning och även på löpstyrkepasset efteråt. Jag ville aldrig sluta träna. Den känslan är så härlig. När det bara flyter och jag känner mig lika stark som en björn. Wow säger jag bara! Den känslan har jag nu konserverat i mitt minne och kommer att ta fram den när nått pass känns tungt i framtiden. 

Det var en skillnad som var enorm jämfört med mitt löppass på söndagen när det kändes som jag aldrig tränat i hela mitt liv. Tänk att det kan vara sån skillnad på så kort tid. Snacka om natt och dag. 

Vet ju varför det var tungt i söndags och jag är så nöjd med att jag genomförde passet ändå och fick träna på att pannbenet blev starkare och det kändes ju så gött efteråt trots att tungan hängde och släpade efter marken (överdriver en aning men typ) Heja mig! 

 Nu rattar vi igång denna dag som är träningsfri. Så jädrans trist men kroppen behöver återhämtning, viktigt viktigt! Imorgon får jag ju köra igen…den som väntar på nått gott, det är ju bara härligt:)

Ha en härlig dag!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.