Elsas Dagbok

Be inte om publicitet, eller? 

Godmorgon finaste!

Tack snälla ni som delade mitt blogginlägg igår. Det betyder mer än ni tror. Det gör kanske så att någon fler hittar hit vilket jag tycker är så jädrans roligt.

Vissa tycker förstås att man inte ska be om hjälp med publicitet men det skiter jag högaktningsfullt i! Vad är det som är så fult med det egentligen? Ingen aning faktiskt. Självklart vill jag ju att så många som möjligt ska hitta hit. Drömmen vore ju att leva på att blogga men dit är det väldigt långt. 

För att komma en bit på vägen så tycker inte jag att det är fult att be om hjälp. Det visar på mod och en strävan att vilja gå framåt enligt mig. 

Synd bara att de som bloggar (finns förstås undantag, ni vet vilka ni är) inte vill hjälpa till att promota ens blogg genom att ex länka till den och skriva nått om bloggen. De måste ju tycka att bloggen är klappkass;) Eller så handlar det om den svenska avundsjukan…

Jag väljer att se avundsjuka som den mest uppriktiga formen av smicker. Det uttrycket tycker jag är klockrent! 

Kram Jossan  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin Dahlström

    Hade tänkt länka till dig och ”en sorg i mitt hjärta” den dagen jag tar mig orken att skriva varför vi inte planerar syskon åt Astrid just nu. Och hoppas givetvis att det är okej! Länkade även till dig i dagens inlägg då du smittat mig med träningsbehov ;) Du är bäst!

    1. Josephine

      Du är helt fantastisk! Vet du det? Du gör mig alltid glad och jag hoppas verkligen vi får möjlighet att träffas in the real life nån dag. Klart att det är okej att länka! Tack finaste du! Och du är bäst! Kram

  2. johanna

    Vad kul att läsa att du vågar. Jag har flera gånger funderat på om man vågar be om publicitets hjälp men inte riktigt vågat. Har även funderat mycket på det här med att hjälpa varandra. Länkar ganska ofta till andra bloggar som jag gillar för att jag tycker att de ska nå ut. Men aldrig får man den drag hjälpen tillbaka. Det har hänt 1 gång. varför ska folk vara så snåla på att hjälpa fram sina kollegor. För det är ju faktiskt det vi är även om vi är konkurrenter med men ändå. Jag är för att hjälpa varandra och tror man vinner mer på det.

    1. Josephine

      Hej och tack! Ja varför är människor så snåla när det gäller att hjälpa andra bloggare. Jag tror det är för att de är rädda för konkurrensen tyvärr. Det är så himla tråkigt. Jag bad mina vänner på FB att dela mitt inlägg vidare till sina vänner. Det känns tyvärr som att det inte är nån ide att fråga nån större bloggare. Jag pushar gärna andra bloggare bara jag tycker om deras blogg. Jag tycker det är en självklarhet på nått sätt. Ha en fin dag! Nu ska jag kika in i din blogg!