Elsas Dagbok

Ett nytt kapitel, vill du hjälpa mig? 

Godmorgon fining!

Så var januari förbi och februari är här. Så skönt! Januari har ändå gått riktigt fort förbi vilket är skönt. Nu är februari här och vi går mot ljusare tider. Och jag är en månad närmare att få köpa mina nya och efterlängtade träningskläder från Karitraa. 

Jag väljer att fokusera på det positivta som hänt i januari istället för det negativa som för vår del var Elsas influensa. 

Det har ju hänt så mycket skoj när jag tänker efter. Jag och Elsa har fått nya skidor och nu inväntar vi snö, mycket snö vill vi ha! 

En månad på min träning har förflutit och sammanfattningsvis har det gått bra. Jag har fått vara skadefri och frisk. 

Jag och min kärlek fick äntligen till en date. Så mysigt! Tack Ina för att du rattade lillasyster med bravur. 

Jag har även fått fler och fler besökare till min blogg vilket är mer än roligt! Självklart vill jag ju att så många som möjligt läser bloggen. Det tycker jag så jädrans mycket om! Det är så roligt när det kommer kommentarer, jag älskar det! 

Om du vill hjälpa mig att sprida min blogg vidare så skulle du göra mig skitglad! Du kan om du vill kanske dela mina inlägg t e x på din Facebooksida. Det skulle göra mig så glad. Mer nätkärlek åt folket! 

Vi stänger härmed igen kapitlet januari och öppnar upp kapitlet februari. Det blir bra det! 

 Nu rattar vi igång 1 februari! Välkommen!

Ha en fin dag!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Men vart tog snön vägen? Vi skulle ju ut på tur, när jag blir alert igen ! Men snön kanske kommer tillbaka, innan våren tar över. Hoppas ni får en fin vecka, själv åker jag strax ner till Strängnäs för op. som förhoppningsvis kommer att gå bra.