Elsas Dagbok

Trevliga saker

Godmorgon min vän!

Nu är det äntligen fredag igen! Jag bara älskar denna dagen, den bästa på hela veckan. 

När jag slutar idag ska jag ta mig en tripp till Gävle och göra lite ärenden. Ska bland annat kolla på lite nya träningskläder. Hepp hepp på den. Jag har fått ett nytt klädintresse kan man säga:) 

I helgen händer det trevliga saker. Jag och min kära man ska på date imorgon. Det ska bli så himla mysigt. Vi ska gå ut och äta gott, sitta och snickelisnacka i lugn och ro. Elsas storasyster ska ratta Elsan. Det blir toppen det. 

Jag ska ju även på min efterlängtade 1 timmes helkroppsmassage imorgon. Herregud så jädrans skönt det ska bli. Jag ska njuta av varje sekund och jag kommer att önska att den aldrig ska ta slut. 

Vi hoppas även på att det kommer att finnas snö på söndagen så vi kan ut och åka lite skidor. Vill ju så gärna prova mina nya fina skidor. Håll tummarna för att Kung Bore är på våran sida.  

Nu rattar vi igång denna dagen. Upp och hoppa min vän. 

Önskar dig en härlig fredag! Du är värdefull!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Vilken härlig helg ni har framför er Roligt för Elsa, att få vara med storasyster, säkert lika roligt för dom båda. Gissa vad jag kollade på igår, när vi va på.Vemdalsskalets sportbutik

        1. Josephine

          Men åh! Jag ska beställa en del av det märket i slutet av Mars när jag är klar med mitt tremånadersupplägg. En liten belöning:)
          Jag älskar deras kläder. Har ett underställ som jag älskar!!!!