Elsas Dagbok

Vad som väntade på mig igår när jag kom hem från jobbet!

Godmorgon finaste!

Igår när jag kom hem från jobbet så gick jag som vanligt in i vårt hus. Denna gången gick det fortare än vanligt av nån anledning. Så pass fort att jag glömde nyckeln i bilen! Har aldrig hänt förut men jag kände att jag ville in fort till mina hjärtan.

När jag kom in så låg det ett paket i hallen och så stod det är jättestort paket i köket. Jag tänkte inte så mycket på de paketen utan tog för givet att det var lite saker som pappan beställt till en pulka vi har och som han ska renovera.  

Vet du vad? Det stora paketet som stod i köket var till mig!!! Hjälp! Vad var nu detta? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Det var en present från min fantastiska man för han tyckte att jag skulle få ha ett alldeles eget turskidpaket. 

Jag blev så jädrans glad! Vi som verkligen tycker om att gå på tur. Jag skulle kunna göra det typ jämt. 

Han har alltså beställt allt från Naturkompaniet. Han har tidigare frågat om hur lång jag är och vilken storlek jag hade på pjäxorna när jag hyrde sist uppe i Åre. Han har varit så hemlighetsfull och jag har inte fattat ett dugg. Jag har svarat glatt på hur lång jag är och en massa annat. Hahahahaha, underbaraste M! Tack min älskling än en gång! 

Jag är så lycklig för nu har jag egna pjäxor, skidor och stavar. Och de är så snygga. Det kan inte bli bättre. Jo det vore väl om det kom en massa härlig snö nu så vi fick bege oss ut på en tur. 

 Jipppi!!!

Nu ska jag ratta igång den torsdagen. Elsa ska äntligen iväg på föris. Det tycker vi om väldigt mycket. Önskar dig en härlig dag!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.