Elsas Dagbok

Sista dagen…

Godmorgon finaste! 

Idag är det förhoppningsvis sista dagen som Elsa är hemma efter denna långa skitsjukdomsperiod. Hon verkar vara i så pass bra form för att imorgon torsdag få gå till sitt föris. Jag tror hon har saknat det väldigt mycket och speciellt de sista dagarna. Det kommer att göra henne gott att få träffa sina kompisar och få leka och busa. 

Jag tror det blir bra med två dagar på föris och sen helg och ledigt igen. Hepp hepp på den. 

Min goaste lilla hjälpreda igår när jag skulle laga middag. Hon diskade, jag lagade mat…

Nu ska jag iväg till jobbet och köra ett träningspass innan jobbet. Idag är det det tionde och sista intervallpasset i det program jag följer. Sedan börjar jag om på pass ett igen. Jag kan redan nu säga att detta upplägg verkligen är nått för mig. Det gör mig både starkare, snabbare och mer uthållig. Det gillar jag alot! Det ska bli riktigt roligt att utvärdera detta i slutet av mars! 

Hoppas du får en härlig onsdag!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin åsberg

    Hej! Ringde dagis igår och det var något barn som hade spytt på våra barns avdelning. Och blev hemskickad igår. Mvh Elin åsberg

    1. Josephine

      Hej!!! Men nej åh nej!!!! Ska ringa dit idag!!! Varför kan man inte ha hemma sitt barn tillräckligt länge? Jag blir fan tokig!!! Tack för att du sa det. Kraaam

      1. Elin

        Ja det är förjävligt. Det sprids en massa hela tiden. Ja ska ha Tindra hemma tills hon blivit helt bra. Ja ring dit och hör innan du lämnar dit Elsa. Kram.