Elsas Dagbok

Att torrskita!

Skrev ett inlägg igår om Gogrodan Elsa och att hon utvecklas så det står härliga till. 

Hon bryter ihop för att mamman rullat degen som ett ägg istället för en boll. Hon chefer (tror hon i alla fall:) för att i nästa sekund kramas och pussas och skrika högt ”att mamma är bäst”. Ibland byter hon ut mamma mot pappa:)

I blogginlägget från igår så skrev jag om att jag brukar gå och torrskita för att samla på mig lite energi. Jag har själv myntat uttrycket och har patent på det. Vill du använda det så går det bra men då måste du hänvisa till mig;)  

Jag lovade att förklara vad det innebar och det är så enkelt som att jag går in på toaletten, sätter mig på toalocket för att tanka energi. Det är bara fördelar med detta med att torrskita. Jag tankar energi och Elsa får en bättre mamma på köpet. 

Vi, pappan och jag har skrattat gott åt detta och han brukar fråga mig om jag ska gå och torrskita en stund, hahahaha. 

Jag fullkomligt älskar Elsas utvecklingsstadier, men ibland min vän så tryter mitt tålamod och jag är ju inte mer än en människa och då är det underbart att gå in på toaletten, sätta sig ner i lugn och ro på toalettlocket och torrskita. Egentid delux:)  

Tack för mig!

Kramar Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda S

    Så skönt att höra att vi är flera som gör så ❤ Jag har till och med en roman ligger på hyllan där. Enda chansen till att läsa lite ostört. Lite riskfyllt dock för härom veckan fick Svea tag i en bok o tryckte ner den i en potta….en potta full med kiss… Tur att det inte var en lånebok :-)

  2. Jannice

    Jag brukar också torrskita.. fast för min del så är det snarare så att jag sitter kvar en stund längre än vad som egentligen är nödvändigt efter att jag har gjort den riktiga skiten ;)