Elsas Dagbok

Snart slut!

Godmorgon fina!

Jag är fortfarande lite hög efter mitt allra första långpass igår. Har även lite träningsvärk i arslet men den är jag bara glad över. Jädrans så härligt det var och jag är så himla glad över all pepp och glada hurrarop jag fått på Facebook. Det gör mig så otroligt glad och jag hoppas jag kan inspirera någon att börja röra på sig. Att röra på sig är roligt och nyttigt i rätt mängd. Testa vettja;) 

Jag är glad över några fler saker idag… Jag är glad över att Elsas feber äntligen verkat ha släppt sitt grepp över henne. Hon kommer att vara hemma med pappan några dagar till eftersom hon fortfarande är snorig och hostar som tusan men det är på rätt väg i alla fall. Glimten i ögonen och busigheten är tillbaka vilket jag ser som ett friskhetstecken. Ingen mer flunsa här tack! 

 Busunge❤️

Jag är även glad över att det är lön idag, ialla fall tills dess alla räkningar är betalda. Det är ju toppen att det är den 25 januari för det betyder att denna långa månad snart är slut och att vi går mot våren. Det gillar jag mycket. 

Jag är även glad över att jag ska iväg tidigt till jobbet nu på morgonen och köra ett pass i gymmet. Vi får väl se hur mitt arsle mår efteråt, hahahaha. Intervaller och lite styrkeövningar blir det idag. 

Nu ska jag masa mig upp ur sängen och ta tag i dagen. Hoppas du haft en bra helg och att din dag blir bra. Va snäll men ta ingen skit!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.