Elsas Dagbok

Nu bär det av!

Godmorgon finaste!

Jag tycker det är så skönt att det är söndag idag! Jag hade ju tänkt ta en löptur igår men jag ställde in eftersom kroppen och knoppen behövde vila. Hade ju även min vilodag så det bidde bra det där. Jag har blivit så mycket bättre på att fatta att jag behöver vila emellanåt även om det rycker i min träningsnerv. 

Idag ska jag äntligen ut! Ut i det fria och springa 14 km, ett långpass! Tänker testa att springa den längsta sträcka jag någonsin sprungit. Undra om jag slagit huvudet hårt mot något? Nä jag har ju inte gjort det:) 

Det ska bli så roligt att se hur jag fixar det. Nu bär det av! Heja mig! Tänk att jag har kommit så långt i min träning. Jag är så satans stolt över mig själv! Hepp hepp på mig! 

Dagen igår var ännu en riktig mammadag för Elsa. Det var bara mamman som dög i precis allt. Hon skulle t o m följa med in på toan när jag skulle göra nummer 2. Tror det kan bero på att hon fortfarande är snorig och har lite feber eller också är hon extremt mammig just nu. Det är som vi sitter ihop med lim:) Kan mycket väl vara en fas. Om jag ska göra något så säger hon glatt ”Elsa me” och ska följa med oavsett vad. 

När hon är hemma själv med pappan är det inga problem alls. Hon blir inte ledsen hellre när jag åker iväg på något. Tokfia:) Hon testar mig! Ja det är ju det hon gör, hahaha. Testing, Testing! 

 Hon och jag❤️

Hon har sovit gott inatt och bara vaknat en gång. Då ville hon äta en bebisklämgröt som hon kallar sina grötar. De fick hon så gärna. Aptiten är äntligen på väg tillbaka när hon vill ha en gröt mitt i natten. Halleluja! 

Hoppas du får en fin dag och att du sluppit att vara sjuk i dessa förkylningstider. Jag är väldigt förvånad att jag klarat mig så länge…peppar peppar säger jag bara;)

Och du…Elsas pappa heter fortfarande Tomas enligt henne, hahahahahaha!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.