Elsas Dagbok

Elsas pappa heter Tomas!?!

Godmorgon fina!

Här fortsätter förkylningen/flunsan för Elsa:( Det går som tur är i alla fall åt rätt håll men hon har fått en riktigt dryg hosta! Vilket jädrans skitpåhitt det här med sjukdomar, tvi! Nu till något helt annat. Tvära kast liksom och det gäller att hänga med:) 

Elsa brukar ofta säga pappa Mamnus (Magnus) och mamma Jossesin (Josephine). Igår när vi satt på golvet och lekte med Duplo så sa hon ”pappa Tomas” och inte pappa Mamnus! Öh vad hände där liksom? 

Pappa Mamnus skrattade och undrade om mamma Jossesin hade nått att berätta? Vi skrattade gott åt det hela. Var i hela världen får hon allt ifrån? Undra om pappan får heta något annat idag? Kanske pappa Bengt, hahahaha! 

ett förtydligande ifall någon undrar. Elsas pappa heter Mamnus och inte något annat. Punkt och slut. 

Vad händer idag då? Inte mycket. Vi kör tredje helgen med sjukdom (vi har gått all in på den biten) så det blir till att hålla oss inne. 

Jag tänker i alla fall ta mig en löptur och njuta av naturen. Pappan ska hålla på med nya sovrummet. Vi ska ha en skön lördag med mycket mys. 

Vad ska du göra en dag som denna? Berätta gärna! 

Önskar dig en fantastisk dag. 

Kramar Mamma Jossesin 

 D U C K F A C E

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Det blev en långdragen förkylning för lilla Elsa, som tur är verkar hon vara på gott humör, det är ett friskhetstecken. Nästa helg kanske hon är pigg o kry igen, man får ta det som det kommer. Vi ska ut o göra stan osäker idag, ända till Gävle ska vi. Hoppas hälsa på läste sonen, besöka några loppisar, kanske shoppa lite. Sen blir det ett besök på sjukhuset, svärfar.är inlagd o är riktigt dålig, inget hopp om bättring heller tyvärr.
    Ha en riktigt mysig helg tillsammans

    1. Josephine

      Ja det blev det verkligen! Förhoppningsvis är det snart borta. Vill ju så gärna kunna vara ute och leka och grilla korv.
      Va härligt med en dag i Gävle! Shoppa mycket. Va tråkigt med din svärfar :( Hoppas ni får en fin dag ändå❤️ Kram