Elsas Dagbok

Jag gjorde bort mig!

Igår så gjorde jag bort mig lite…

Jag har beställt en ny, fin klocka till min underbara man och Elsas fantastiska pappa för att han är så jädrans värd det. Meningen var att han skulle få den på alla hjärtans dag. 

Jag har kikat runt bland klockor och hittade till sist en som jag beställde hem. En jättefin och fräsig klocka från Hugo Boss.

Jag har alltid så svårt att hålla inne med om jag köpt en överraskning till någon och vill ju gärna berätta det eller ge gåvan så fort som möjligt, brukar tänka att ju fortare jag ger gåvan ju bättre för jag kan ju typ gå och dö innan vederbörande fått sin gåva. Knäppa mig! 

Igår kväll så var det samma visa. Jag kunde inte hålla mig och sa att jag beställt en sak till honom. Jag viftade med telefonen och visade upp ett sms där det stod att ordern var mottagen. Då såg ju Mange förstås priset på klockan och frågade rakt ut vad jag hade köpt som kostade det priset. Jädra klantarsle, ja jag alltså! 

Jag försökte hålla inne med det hela men så säger jag nått om när han köpte en klocka till mig i bröllopspresent! Då la min smarta man snabbt ihop 1+1 och fick fram att han skulle få en ny klocka. Jepp så är det! Hahahahaha! Oj vad vi skrattade gott åt det hela. 

Jag visade då honom vilken klocka jag beställt. Han kanske skulle tycka att den var ful men det gjorde han förstås inte (jag har ju bra smak:)

Ja ja så kan det gå ibland och ett gott skratt förlänger livet:)  

 Kram Jossan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.