Elsas Dagbok

Trafikfaran, fick stanna tre gånger…

Hallå fina!

Imorse när jag åkte till jobbet efter en mer eller mindre sömnlös natt så fick jag lov att stanna tre gånger och ta luft.

Herregud så trött jag var. Det är förenat med livsfara att köra så trött och därför stannande jag för att ta en nypa frisk luft för att ingen olycka skulle ske och som tur var så kunde jag lyssna på bästa Träningspodden också. Det gjorde det hela lite lättare. 

Det verkar vara nått riktigt skitvirus som går på föris. Jag tror på flunsan. Elsa är inte den enda som är hemma och kurerar sig. Krya på er alla Gofisar! 

Hon verkar som tur är (halleljuja) vara på bättringsvägen. Febern mitt på dagen idag var ingen feber utan den låg på 37.2. Hoppas hoppas det vänder nu…

Jag har märkt en sak med mig själv när Elsa blir sjuk att jag blir den värsta lejonmamman som finns gånger 10. Jag kan göra mer än allt för att hon ska må bra och jag blir nån slags doktor som går all in. Jag kollar hennes andning och allmäntillstånd som en detektiv. Jag går in i nån slags modersroll som gör att jag skulle göra precis vad som helst för hennes skull. Det finns liksom inga gränser. Det gör det ju inte annars heller så det är väl ingen större skillnad, hihihi. Men när ens barn är sjukt, då finns inga gränser! 

Hon är ju det viktigaste jag har så det där med lejonmamma får min omgivning leva med och vad de har för åsikt om det skiter jag fullkomligt i! Hon är viktigast, punkt och slut på den.  

 ❤️

Hoppas du haft en fin dag. Håll tummarna för att vi får sova inatt…vi behöver det eller jag behöver det!

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.